2011. július 6., szerda

Díj


Sziasztok! Egy újdonsággal jöttünk. Nem, most nem fejezettel, inkább valami egészen mással. :)
Pár napja értesültünk róla, hogy Kathrine Maison ( blogja ) nekünk ajándékozott egy díjat! Azt hiszem, hogy nem is kell mondanom, hogy mind Pixiee, mind Én (Aennie) majd kiugrottunk a bőrünkből, mikor megtudtuk. Nagyon-nagyon örülünk és mindketten szeretnénk megköszönni ezt a kedvességet Kathrine-nek. 



-  A legromantikusabb történet -

A szabályok:

1. Elfogadja a díjat, aki kapja és megköszöni -hisz, mind etikusak vagyunk :-D
2. Közzéteszi a blogján és büszke arra, hogy nem csak egyféleképpen tudunk szerelmesek lenni :-)
3. Leírja, hogy számára milyen volt/van az első nagy szerelem - amire sokan mondják, hogy plátói, de ez nem igaz!
4. Tovább adhatja olyanoknak, akik szerinte tudják, mit jelent az a szerelmes történet, ahol nem csak dúl a láw :-)


Első szerelem…
Engem 15évesen kapott el ez a „kórság”. Akkor úgy gondoltam, hogy sosem fogok mást úgy szeretni… És ez 4 éven át tartott….Bár nem épp szerelem formájában. Két évig hűen szerettem, majd miután szétmentünk még azután is. Utána kialakult egy fajta különös „barátság”, ami egy részről több, és más részről pedig kevesebb volt néha. Mégis ez a személy, egy életen át el fog kísérni, és mindig is fontos szerepe lesz/marad az életemben,
Az első szerelem határozza majd meg a többit is. Még, ha magunk észre sem vesszük, de hozzá mérjük a többit. Az első szerelem varázsa felejthetetlen lesz, örökre megmarad. Ha így, ha úgy, abban a formában, de megmarad. (Pixiee)


Hm, első szerelem? Ó, az nagyon régen volt! Talán túl nagy fellángolás volt a részemről, de ami a legjobban megmaradt az egészből, az az igazán gyomor rebegtető érzés volt, mindig, mikor RÁ pillantottam.
Mindenkinek van egy első, nagy szerelme, akire ha akarunk, ha nem, emlékezni fogunk. Én személy szerint „az első szerelem az utolsó szerelem” párti vagyok (legalább is elméletben) és az a legfelemelőbb érzés, mikor az 1000 000-ból 1 párnak be is jön ez az életelv. És hogy hű legyek a díjhoz, illetve önmagamhoz, meg kell említenem, hogy igen, a szerelem nem csak plátói lehet, hiszen lehet egy szerelmi láng felemelő, de felemésztő is egyben.
De ha igazi szerelemről van szó - ahol mindkét fél egyenlő -, akkor ott a humoros, vicces, romantikus, bohókás, ömlengős, nyálas, mélybe taszító, égető, elemésztő érzéseknek, illetve tetteknek egymást kell váltogatniuk, hogy így színessé, teljessé, és végső soron igazivá, valóságossá tegyék azt az érzést, amiről most ez a díj szól. (Aennie)

 Pixiee és Én nagyon könnyen meghoztuk a döntést, hogy mégis melyik blognak ajándékozzuk a díjat, hiszen a blogspot birodalmában van egy történet, ami kiemelkedik ebben a kategóriában. Tehát a nyertesünk nem más…… mint Lana és Natty Kell-e csiszolni a gyémántot című alkotása.
Mindketten a díjat kapó blog rendszeres olvasói vagyunk és figyelemmel követjük az eseményeket.
Akik nem ismerik a történetet, azoknak nagy vonalakban felvázoljuk, hogy miért is Ez a blog kapta a Díjat.
Lana és Natty írása nem egy tipikus szerelmi történet, nem történik egyből romantikázás..sőt!
A főszereplők egyediek és igazán jó érzékük van ahhoz, hogy csináljanak egy átlagos szituációban érdekes és izgalmas fordulatokat. A főszereplők mondataiban és a tetteiben elrejtett kis jelek pedig minden fejezettel egyre jobban a felszínre kerülnek, így látjuk egyre jobban kibontakozni Jody és Kyler kapcsolatát. És hogy mi lesz az ő közös történetük vége? Kövessétek Ti is az eseményeket és meglátjátok! ;)
Még egyszer örömmel adjuk át ezt az ajándékot, és újbóli köszönet illeti Kathrine-t, hogy nekünk ítélte ezt a különleges díjat, és így lehetőséget adva nekünk, hogy továbbajándékozhassuk azt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése